forum.stelici.ro

Discutii despre diverse subiecte.
Acum este 19 Noi 2017, 11:37

Ora este UTC + 2 [ DST ]
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4
Autor Mesaj
Mesaj necititScris: 14 Mar 2017, 12:29 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1882
Localitate: Iasi
http://www.alternativenews.ro/2017/03/generalul-iulian-vlad-la-86-de-ani-teroristii-n-au-existat-ci-doar-plan-diabolic-rupere-tarii.html

Generaul Iulian Vlad la 86 de ani : Teroristii n-au exisat, ci doar un plan diabolic de rupere a tarii.

https://www.cocoon.ro/marturiile-unui-fost-ofiter-al-serviciilor-secrete-sovietice-in-legatura-cu-operatiunea-de-inlaturare-a-lui-ceausescu/

Citat:
În noiembrie şi decembrie 1989, tânărul spion rus a exercitat funcţia de traducător al unor şefi superiori, sosiţi cu o misiune secretă de la Moscova. Ore întregi, generalii GRU au purtat discuţii cu şefii serviciilor secrete maghiare. Roman îşi aminteşte bine că oaspeţii din capitală au subliniat în mai multe rânduri că acţionau în conformitate cu ordinele ministrului apărării al URSS şi preşedintelui sovietic Mihai Gorbaciov. În acea perioadă, înlăturarea unui şef de stat putea fi autorizată doar de Secretarul General al Partidului Comunist din Uniunea Sovietică.

Cu toate acestea, ofiţerii GRU erau circumspecţi şi au decis să acţioneze doar prin intermediul serviciilor maghiare.

Abia acum, prim-ministrul de atunci al Ungariei, Miklos Nemet, recunoaşte într-un interviu publicat în ziarul „Magyar Hirlap” că serviciile maghiare au livrat armament opoziţiei române în ajunul evenimentelor tragice, fiind antrenaţi în tabere militare din Ungaria. Timp de două decenii acest lucru era menţinut în taină. Pe lângă aceasta, în rând cu maghiarii, viitorii „revoluţionari” erau instruiţi şi de specialiştii sovietici din trupele speciale.

Lucrurile nu s-au limitat doar la acestea. Serviciile sovietice şi maghiare au reuşit să recruteze mulţi funcţionari români de partid şi din aparatul de stat. Cu viitorul preşedinte al României şi prieten al lui Gorbaciov a lucrat rezidentul Direcţiei Principale a KGB.

GRU avea în vizor armata română. Printre agenţii recrutaţi se afla şi viitorul ministru al apărării în primul guvern al lui Iliescu – generalul Victor Stănculescu. Pe atunci el era printre favoriţii Elenei Ceauşescu. Deplină încredere în amantul soţiei avea şi Nicolae Ceauşescu.

Cu toate acestea, rolul principal în organizarea acţiunilor diversioniste în România l-au jucat nu KGB, GRU sau serviciile secrete maghiare. O bună parte a operaţiunilor au aparţinut CIA.

Astăzi, conducătorul secţiei CIA pentru Europa de Est, Milton Bearden, recunoaşte că toate acţiunile subversive au fost dirijate din Washington. Care a fost totuşi tehnologia schimbării regimului din România? În prima etapă – discreditarea lui Ceauşescu. În acest scop, zeci de agenţi ai serviciilor secrete lucrau pentru ca în presa internaţională să ajungă cât mai multe „materiale compromiţătoare” despre dictator şi anturajul său. Spre exemplu, ziarele scriau că Comandatul Suprem al Armatei a conferit gradul de locotenent căţeluşului său de pluş.

În etapa a doua a operaţiunii s-a recurs la promovarea unor posibili succesori ai dictatorului. Astfel, în presă a apărut informaţia că posibilul succesor al lui Ceauşescu ar putea deveni Ion Iliescu. În a treia etapă a războiului informaţional s-a pus accentul pe manipularea informaţiilor cu privire la evenimentele din Timişoara, unde în timpul ciocnirilor cu agenţii Securităţii române „ar fi decedat cetăţeni paşnici”.

Roman îşi aminteşte cum cadavrele celor „asasinaţi” au fost prezentate la toate posturile de televiziune din lume, fiind aduşi, în realitate, din morgile din regiune. De fapt, aceste cadavre aparţineau unor persoane care au murit de moarte bună. Americanii plăteau sanitarilor câte o sută de dolari pentru „o bucată”. Pentru România din acea perioadă această sumă era una enormă.


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 19 Apr 2017, 13:08 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1882
Localitate: Iasi
http://www.alternativenews.ro/2017/04/cum-fost-hotarata-soarta-romaniei-in-malta-in-1989.html

Istoricul Alex Mihai Stoenescu, publica in ultima s-a lucrare legata despre revolutia din 1989, ‘Cronologia evenimentelor din decembrie 1989’, cum a fost hotarata inlaturarea lui Nicolae Ceausescu de la conducerea Romaniei, de catre marile puteri SUA si URSS, la intalnirea dintre presedintele american George Bush si cel sovietic Mihail Gorbaciov, ce a avut loc la Conferinta de la Malta, din data de 2-3 decembrie 1989. Serviciul de Securitate romanesc a aflat despre aceasta hotarare, care stabilea soarta tarii, dintr-o sursa primara si demna de incredere, fapt ce denota profesionalismul la care ajunsese serviciul de informatii romanesc daca avea o sursa la o astfel de intalnire dintre cei doi presedinti ai URSS si SUA.

In seara zilei de 3 decembrie 1989, o sursa directa si sigura, cetatean strain cu acces la informatia primara, a transmis legaturii sale din Securitate mesajul ca la Malta Gorbaciov si Bush au hotarat inlaturarea lui Nicolae Ceausescu simultan cu a dictatorului Noriega din Panama.

Dupa ora 22.00,in aceasi seara de 3 decembrie, Generalul Iulian Vlad il informeaza pe Nicolae Ceausescu asupra deciziilor luate de liderii SUA si URSS la Conferinta de la Malta.
In fata gravitatii si importantei acestei informatii, precum si pe baza valorii persoanei care o difuza, generalul Iulian Vlad s-a deplasat de urgenta intr-o locatie speciala pentru a face personal operatia de verificare a informatiei. Sursa a confirmat datele intelegerii de la Malta si a furnizat alte cateva amanunte. Ca urmare a acestei întalniri, dar și pe baza informatiilor obtinute din reteaua care actiona in anturajul intalnirii de la Malta, seful Departamentului Securitatii Statului a intocmit doua note cu caracter ultrasecret.
Prima avea urmatorul continut: „In cursul discutiilor din Malta, secretarul general al PCUS, Mihail Gorbaciov, si presedintele american George Bush au hotarat inlaturarea regimului socialist din Romania”. O a doua nota dadea o noua informatie: „Cu ocazia convorbirilor de la Malta intre secretarul general al PCUS, Mihail Gorbaciov, si presedintele american, George Bush s-a convenit interventia militara a Statelor Unite in Panama”.

Aceste noi informatii confirma inca o data ca asa zisa ‘Revolutie din 1989’ nu a fost decat o actiune de inlaturare a lui Nicolae Ceausescu, pusa la cale de catre Bush si Gorbaciov si pusa in practica de serviciile secrete ale celor doua mari puteri si spun eu si cu complicitatea celor care au tradat din interiorul securitatii romanesti.


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 06 Mai 2017, 13:31 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1882
Localitate: Iasi
https://devanewyork.blogspot.com/
Citat:
NOAPTEA CRIMEI MINUT CU MINUT CUM A FOST UCIS LA VIENA MARIN CEAUSESCU !
UN MARTOR OCULAR SE HOTARESTE SA SPUNA ADEVARUL DESPRE CRIMA LUI DAN VOICULESCU. ACESTA REMITE JURNALISTULUI ROBERT HORVATH O BANDA INREGISTRATA, PROBA A CRIMEI ....CARE A FOST REMISA CATRE FBI.
- scrisoarea este acompaniata de articole dn presa
occidentala si materiale declasificate al servicilor occidentale ...RH
3
"Eu ai aduceam mancarea. Comunicam pe servetele de hartie. Era convins ca
americanii al vor salva. Era o intelegere concreta. Ceausescu aceptase ultimatimum american. Aceptase renuntarea la putere ....dar cerea timp. Este greu
de spus daca era sincer sau incerca sa castige timp.
Adaugase si el ceva conditii. Cea mai importanta se referea la ultimil cec .
Deobicei CIA platea ....20% in contul Ceausescu , 10% Intermediarul Crescent ....adica Voiculescu. Restul trebuia sa intre in bugetul statului roman.
. Ceausescu cerea pe langa introducerea pe lista pentru azil politic
pe Elena, remiterea ultimului cec in contul lui personal aflat intr-o banca elvetiana.
Deasemenea cerea ca uriasele transporturi de aur , catre occident si Iran sa nu fie oprite sau facute publice.
Americanii au aceptat dar a fost prea tarziu. Dupa cum veti vedea in continuare
americanii s-au tinut de cuvant incercand sa-l salveze de la moarte pe Marin Ceausescu si acordand oficial azil politic prin Ambasada SUA la Bucuresti clanului
Ceausescu."
Tot occidentul stia de aceasta tranzactie.
Iata ce spunea New York Times despre acest incredibil transfer de arme ascuns romanilor.
Swiss Bank Deposits
On the Romanian side, The Post said, the connection led ultimately to Marin Ceausescu, head of the Romanian trade mission in Vienna, who was found dead in Vienna shortly after the fall of his brother’s Government, and Lieut. Gen. Ilie Ceausescu, who remains in custody in Romania.
This reportedly included deposits of substantial portions of the arms payments in a Swiss bank account and a promise to guarantee safe passage for the brothers if the deal became public.
Among the weapons that The Post said the United States acquired through the transactions were the Shilka anti-aircraft system, mobile rocket launchers and radar systems.
The operation was the most successful part of a much larger weapons-buying scheme in Eastern bloc countries, the article said.
Vor urma
Urmariti Robert Horvath Deva Blog

Citat:
UN DOCUMENT AMERICAN ULUITOR !!!

Americanii au incercat sa-l salveze pe CEAUSESCU !

Acesta a vandut arme rusesti de ultima tehnologie catre SUA.
Contractul cu CIA s-a facut prin Crescent,
firma lui Dan Voiculescu.
Din cauza revolutiei ultimul cec de 500.000$
nu a ajuns la destinatar.....ci in buzunarul
varanului !!!
va urma

CEAUSESCU CEL MAI BOGAT OM DEPE PLANETA ! DAN VOICULESCU A FURAT AURUL LUI CEAUSESCU SI I-A PUS PERSONAL
STREANGUL LUI MARIN CEAUSESCU LA VIENA ! DESVALUIRI ULUITOARE FACUTE
DE UN MARTOR OCULAR CARE S-A HOTARAT SA SPUNA ADEVARUL !
( ZECI DE TRASPORTURI CU BARE DE AUR AU PORNIT SPRE ELVETIA INAINTE DE REVOLUTIE )

UN MARTOR OCULAR ....LUCRATOR AL AMBASADEI ROMANIEI LA VIENA ..
DESVALUE CRIMA LUI DAN VOICULESCU INTR-O SCRISOARE CUTREMURATOARE ADRESATA
JURNALSTULUI ROBERT HORVATH .
1
Stimate domnule Robert Horvath
A sosit pentru mine momentul adevarului. Destinul a facut sa asist la o crima premeditata . Am fost martor si confident al ultimelor zile in viata
a celui ce a fost Marin Ceausescu. Stia ca al vor ucide dar avea speranta sa fie salvat. Vorbea mereu de un contract semnat de el cu americanii.....
Mi-a desvaluit despre ultima convorbire avuta cu Nicolae Ceausescu in care a trimis un mesaj al CIA .I-a pus pe masa presedintelui un fel de ultimatum . Renunta la conducere pana nu este prea tarziu.
Marin Ceausescu nu sa sinucis ci a fost ucis !
Stiu tot si a sosit momentul sa spun adevarul. Nu a fost usor sa i-au o decizie. Imediat pe 22 decembrie Marin Ceausescu a fost arestat in apartamentul lui de la etajul V al Agentiei de catre ceilalti membri ai misiunii. I-au luat actele si l-au incuiat pe dinafara.
VA URMA
2

TRASPORTURI URIASE DE BARE DE AUR AU PORNIT SPRE ELVETIA. TOTUL S-A FACUT SUB OCHIUL ATENT AL SERVICIULUI AMERICAN.
Ceausescu nu era nici sarac nici cinstit si nici prost . Stia ca se apropia
sfarsitul .
Marin stia mai bine decat oricine. chiar de la sursa. Ai eram un om
apropiat si pot spune un confident. L-am insotit la toate intalnirile cu seful
C.I.A de la Viena. Acesti doi oameni aveau incredere unul in altul.
Prin ei s-a pus pe picioare cea mai uluitoare intelegere. Vanzarea de arme ....ultima tehnologie ruseasca in schimbul unor sume imense de bani.
Seful statiunii mi-a intins o hartie care clarifica pozitia americana.

Era un ultimatum promitind azil politic in schimbul renuntarii la putere. Pe un ton politicos americanii anuntau retragerea oricarui ajutor american din acel moment .I-am translat lui Marin textul.
Acesta mi-a spus sa-l citesc cu atentie si sa-l memorez la virgula. L-am inapoiat in tacere . Nu trebuia sa existe nici o urma a acestui document cu consecinte istorice.


Domnule Horvath noi doi stim multe........ Uneori nu este bine si chiar periculos. Oricum daca am luat-o pe acest drum nu mai e loc de intoarcere.


Vei afla in continuare fapte care nu sunt cunoscute de altii. Este cazul sa spun
lucrurile pe nume si sa va ajut sa faceti lumina.


A doua zi Marin m-a chemat in biroul lui . Nu vroia probabil sa fie singur intr-un asemenea moment de cumpana.
La al treilea apel aude, în sfîrşit, vocea fratelui său mai mic, Nicolae, preşedintele Republicii Socialiste România. ,,Nicule, e ceva urgent. Şi deosebit de important. Vin la Bucureşti să discutăm“.Nicolae Ceauşescu nu mai are răbdare.
,,Spune ce ai de spus!“ ....... ,,Nu pot. Vorbim acasă“, insistă fratele mai mare. Şi ia primul avion spre Bucureşti. L-am insotit la aeroport.
Atentie mare ...intru intr-un teritoriu nou.
Marin m-a sunat la doua zile distanta. Parea multumit de treaba facuta. Se parea ca Ceausescu aceptase conditiile americane.
Nu ajunsese inapoi Marin Ceausescu la Viena si....... TRASPORTURI URIASE DE BARE DE AUR AU PORNIT SPRE ELVETIA. TOTUL S-A FACUT SUB OCHIUL ATENT AL SERVICIULUI AMERICAN. La sosire mi-a strans mana si parea gata sa ma inbratiseze. Era insotit de Dan Voiculescu...
VA URMA


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 23 Mai 2017, 15:18 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1882
Localitate: Iasi
https://devanewyork.blogspot.ro

Citat:
UN FILM DOCUMENT INCENDIAR PE ECRANELE LUMII !
FILMUL "THE EXECUTION " EXPLICA DECE A FOST RASTURNAT CEAUSESCU SI INDIRECT A CREIAT CONDITIILE REVOLUTIEI DIN 89.

The Sunday Herald (UK) Revealed: US plea to Kremlin to invade Romania over atomic bomb In 1989 James Baker met Soviet leaders to ask them to overthrow an east European state to oust dictator Nicolae Ceausescu.
Bush Senior to send James Baker, his secretary of state, on a secret mission to Moscow to urge the Kremlin to intervene militarily in Romania.
He presented un document video about Ceausescu talking about atomic bomb.
Nota aut : este vorba de materialul filmat de Robert Horvath
trimis serviciului francez.
Shortly before Christmas 1989, Baker flew to Moscow to ask Eduard Shevardnadze, the then Soviet foreign minister, to invade Romania. 'The Kremlin was startled,' revealed Shevardnadze, speaking for the first time about the US's invasion call in the Georgian capital of Tbilisi.
Recently, the Sunday Herald uncovered incontrovertible proof that, shortly before his overthrow and execution, Ceausescu's scientists had developed a nuclear capability. With its east European empire in terminal crisis, the Kremlin was alarmed but reluctant to act. Washington wanted military action.

FILMUL "EXECUTION "

Un film autobiografic. Realitatea bate fictiunea. Ceausescu vorbeste unui grup de tovarasi despre creiarea unei bombe atomice. Este filmat de Robert Horvath Deva care folosind o coproductie, trimite filmul serviciului francez. Dupa cateva luni este arestat. Ancheta este condusa direct de
Ceausescu. Este condamnat la moarte. Presedintele american incearca sa-l salveze trimitand o scrisoare lui Ceausescu. Dar scrisoarea ajunge prea tarziu. DEVA AJUNGE IN FATA PLUTONULUI DE
EXECUTIE Scapa miraculos.........Datorita interventiei americane ajunge la New York. Dar viata lui este in continua primejdie inante si dupa revolutie. S.O.S ! Nu demult se incearca o noua "executie " de catre agentii securitatii ceausiste ( cu numele schimbat ) Atacul criminal este documentat
de aparatul de filmat al cineastului.
Internat in stare grava la spitalul de urgenta Bellevue Hospital NY cineastul cere protectie
in calitate de cetatean american :


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 02 Sep 2017, 00:05 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1882
Localitate: Iasi


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 10 Oct 2017, 22:31 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1882
Localitate: Iasi
http://www.comisarul.ro/articol/bomba-noptii!-filip-teodorescu-fostul-sef-al-spion_912557.html

Citat:
Filip Teodorescu, fostul șef al spionajului extern, confirmă lovitura de stat militară din decembrie 1989! Fostul șef al contraspionajului din anii 80, Filip Teodorescu, a vorbit despre Revoluție la Antena3: „Dacă nu era lovitură de stat militară nu era nicio Revoluție”

”Dacă nu era lovitură de stat militară nu era nimic, nicio Revoluție. Îi terminau la iuțeală. Bine că nu a fost așa. Doamne ferește. De ce să provoci morți inutile când toată lumea voia schimbarea. Artizanul a fost Stănculescu. Nu are nimeni niciun dubiu. El s-a pus de acord cu ceilalți parteneri externi”, a spus Filip Teodorescu.

„Noi ştiam de legăturile lui Stănculescu cu MI6, am supravegheat şi întâlnirea din Ungaria de la Balaton”, a mai spus Teodorescu.


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4

Ora este UTC + 2 [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator


Puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
cron
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România