forum.stelici.ro

Discutii despre diverse subiecte.
Acum este 17 Mar 2018, 13:39

Ora este UTC + 2 [ DST ]
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
Mesaj necititScris: 12 Apr 2012, 15:43 
Neconectat
Incepator

Membru din: 12 Apr 2012, 03:51
Mesaje: 5
Localitate: Bucureşti
Evreii au monopol pe activitatile cu bani, asa cum tiganii florari au monopolul pe activitatea de a vinde flori


OBS.
Am modificat mesajul, deoarece era prea trist.
Apoi mi-am adus aminte de o piesa de teatru, despre Mister Balaban ce te face bisnisman:
http://www.box.com/embed/5u8ov09fnsp5i5d.swf
:think:


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 19 Mar 2013, 20:34 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1915
Localitate: Iasi
Imagine
Istoricul roman care a negat Holocaustul din Romania, concediat de Universitatea din Aachen
http://www.ziare.com/cultura/istoria-culturii-si-civilizatiei/istoricul-roman-care-a-negat-holocaustul-din-romania-concediat-de-universitatea-din-aachen-1225101
Stirea publicata de organizatia evreiasca JTA
http://www.jta.org/news/article/2013/03/15/3122131/german-university-fires-professor-for-denying-holocaust


Citat:
Istoricul roman Vladimir Iliescu a fost concediat de Universitatea Aachen din Germania, dupa ce a negat existenta Holocaustului in Romania.

Institutia "i-a reziliat contractul de predare" lui Iliescu "imediat dupa ce au fost cunoscute declaratiile facute in Academia Romana", a declarat un purtator de cuvant al Universitatii din Aachen, transmite The Times of Israel.

In plus, sursa citata a precizat ca membrii universitatii au fost "ingroziti" de cuvintele istoricului roman in varsta de 87 de ani, care a spus ca genocidul evreilor in Romania reprezinta "o minciuna uriasa".

Academia Romana respinge afirmatiile lui Vladimir Iliescu privind negarea Holocaustului

Intr-un discurs sustinut in Aula Academiei Romane pe 14 februarie, la lansarea Enciclopediei Regimului Comunist din Romania de istoricul Vladimir Iliescu, acesta a afirmat ca "in Romania au fost persecutii impotriva evreilor, 20.000 de evrei au murit, dar asta nu este Holocaust".

"Holocaustul din Romania este o uriasa minciuna. Holocaustul s-a petrecut in Germania si in Ungaria, din moment ce doar din aceste tari evreii au fost trimisi la Auschwitz. Cu toate acestea, toti evreii care au fost deportati in Transilvania de catre maresalul Antonescu s-au intors acasa si au trait o viata aproape normala", a spus istoricul.

Afirmatiile facute de Vladimir Iliescu au starnit numeroase reactii de protest in mediul online si nu numai. Personalitati din mediul academic au adresat scrisori deschise presedintelui Academiei Romane cerandu-i sa exprime o pozitie publica fata de cele intamplate.

Semnatarii i-au cerut presedintelui Academiei Romane, Ionel Haiduc, sa se delimiteze cu fermitate de afirmatiile iresponsabile ale vorbitorului din Aula Academiei Romane si sa evite pe viitor ca astfel de personaje sa foloseasca tribuna celei mai importante institutii stiintifice romanesti pentru "a crea confuzie si a justifica abordari extremiste".

Vladimir Iliescu a fost profesor de istorie antica la Universitatea din Aachen din anul 1985, fiind numit profesor suplimentar in anul 1993, iar in ultimii ani a tinut prelegeri despre istoria Europei de Est, fara insa a fi remunerat. Totodata, el nu a a publicat nicio lucrare pe tema Holocaustului.

http://www.ziaristionline.ro/2013/03/13/profesorul-vladimir-iliescu-revine-romania-a-salvat-evreii-si-nu-i-a-supus-unui-holocaust-procesului-holocaustului-de-la-academie-dupa-acuzare-si-condamnare-urmeaza-si-apararea/

http://adevarul.ro/international/europa/un-profesor-roman-dat-afara-universitate-prestigioasa-germania-negat-existenta-holocaustului-romania-1_514308a300f5182b850e7e9f/index.html

http://www.romania-actualitati.ro/afirmatiile-academicianului-vladimir-iliescu-criticate-dur-48193


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 19 Mar 2013, 21:09 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1915
Localitate: Iasi
Marele Rabin al Genevei, Alexandru Safran, fost Mare Rabin al Romaniei in anii 1940, a aratat de nenumarate ori cum Ion Antonescu, Mihai Antonescu si Mitropolitul Balan au salvat numerosi evrei de la deportari in Polonia, unde i-ar fi asteptat o moarte sigura.
- Intr-adevar, au fost evrei deportati in Transnistria, in loc sa fie trimisi la Auschwitz, iar marea lor majoritate s-au intors nevatamati - cei care n-au fost ucisi de sovietici. Astfel, Antonescu a salvat de la moarte sigura cateva sute de mii de evrei romani.

Un istoric evreu (Zuckerman) afirma ca în pogromul de la Iaşi au murit 14.000 de evrei. În realitate, documente istorice vorbesc de 124 de victime, majoritatea bolşevici, care se făcuseră vinovaţi de acte de ostilitate faţă de forţele româneşti.


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 02 Feb 2014, 12:05 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1915
Localitate: Iasi
http://www.ziare.com/international/israel/publicatie-din-israel-romania-a-facut-mult-pentru-recunoasterea-holocaustului-dar-negarea-persista-1280569

Citat:
In jur de 750.000 de evrei traiau in Romania inainte de Holocaust si aproape jumatate au fost ucisi.


Cercetarilor evreilor care au trait in Romania spun ca atunci au murit doar 15 mii de evrei:
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2006-08-05/evreii-din-romania-in-timpul-lui-antonescu.html

Citat:
Pierderile suferite din cauzele directe ale razboiului au fost evaluate de organizatiile evreiesti din Romania conduse de Dr. W. Filderman la 15.000. Aceasta cifra cuprinde pierderile in jurul a 3000 de vieti in timpul guvernarii scurte a Garzii de Fier si 3000-4000 de victime ale represaliilor militare din Iasi. De asemenea, cuprinde pierderile suferite de populatia deportata in Transnistria. Numarul celor deportati a fost de aproximativ 40.000, din care 30.000 s-au reintors. Din cei 10.000 care nu s-au reintors, o parte au pierit in Transnistria sau in cursul transportului. Cifra totala a evreilor morti "fie din cauza ca au fost ucisi pe teritoriul romanesc, fie ca au pierit din cauza deportarilor" este data de Filderman ca fiind de 15.000.


http://www.altermedia.info/romania/2014/05/20/un-milion-de-evrei-urmeaza-sa-devina-concetatenii-nostri/
Evreii care au murit în România anilor 1940-44 nu pot fi considerați victime ale Holocaustului! Citeşte definiţia dată holocaustului de experţii de la Yad Vashem. Ţine-o minte: În centrul Holocaustului a stat decizia de a ucide fiecare evreu – bărbaţi, femei, copii. Se potriveşte această definiţie cu faptele? A funcţionat vreodată în România decizia de a ucide fiecare evreu?! Nici măcar în Germania!

Mda, nu se potriveşte deloc cu ce s-a întâmplat în România! Nici vorbă să fi funcţionat în România decizia de a ucide evrei! Din păcate, comisia Elie Wiesel a pornit de la o altă definiţie a holocaustului! La fel şi Institutul de Cercetare a Holocaustului! O definiţie inacceptabilă între oameni serioşi!

Au dat altă definiţie, înlocuind uciderea cu persecuţia! Dacă porneau de la definiţia corectă, a doua zi trebuiau să declare desfiinţată şi comisia, şi institutul acela, în care s-au oploşit nişte trădători, nişte găinari! Nişte mincinoşi! Nişte trântori mai răi şi mai jalnici decât cei ce au lucrat cândva la institutul de istorie a P.C.R… Dar nici măcar definiţia pe care au propus-o nu le-ar fi dat dreptul să vorbească de un Holocaust, de un genocid!

Citat:
"Despre Antonescu însă nu pot să nu arăt că, oricum, singurul în toată Europa a cutezat să i se opună lui Hitler, să-i ţină piept într-o chestiune de onoare personală pentru acesta, în care nici Petain nici cardinalii nu i-au spus nu. în vreme ce floarea aristocraţiei germane, generalii şi feldmareşalii acoperiţi de medalii şi decoraţii stăteau smirnă în faţa lui şi tremurau, iar el făcea spume la gură şi alerga urlînd de la un capăt la altul al încăperii, Antonescu i-a ţinut piept în propriul lui bîrlog de la Berchtesgaden; dîrz, cu modestia cuvenită, a scăpat de la moarte cîteva sute de mii de suflete de evrei." (Nicolae Steinhardt, "Jurnalul fericirii", p.134)/"Am să vă prezint astăzi numai două lucruri care, zic eu, că sunt esenţiale. Este vorba de concluzia dintr-o carte a lui Henri Michel, "Les fascismes", apărută la Paris în 1977. La pag.103, autorul spunea: "Masacrele de la Iaşi au fost efectuate de către germani". Vreau să mai menţionez faptul că acest istoric francez, de origine evreiască, Henri Michel, era chiar preşedintele Comitetului Internaţional de istorie al celui de-al II-lea război mondial, deci cea mai mare autoritate în materie. Al doilea argument, din procesele de la Nurnberg. Au fost şi nişte procese în 1946-47 ale militarilor, la Núrnberg. S-au publicat stenogramele acestor procese; în volumul IV al acestor stenograme, la pag.168 se găseşte următoarea relatare: "La procesul de la Nurnberg al conducătorilor unităţilor speciale de represiuni naziste de pe frontul de Est, Hans Olendorff, care comandase aceste trupe, şi-a asumat răspunderea pentru un total de aproximativ 90.000 de victime, printre care şi cele de la Iaşi din iunie 1941". Sunt două documente care nu sunt româneşti. Deci atât de diverse surse spun acelaşi lucru: nu România a asasinat pe evrei, ci germanii. Mai mult, civili români şi autorităţi româneşti au acţionat pentru a-i salva. Din cei 51.200 de locuitori evrei ai Iaşului în 1941, au fost omorâţi de germani 3.233 şi au fost salvaţi de către români 47.967. Săptămâna trecută, doamnelor şi domnilor, un personaj legendar şi foarte respectat al Franţei contemporane, este vorba de Abatele Pierre, a susţinut într-o conferinţă publică, la Paris, ideea necesităţii rediscutării elementelor esenţiale ale Holocaustului, pentru a elimina exagerările şi incriminările nefondate, spune Abatele Pierre, făcute din interes material." (Dr. Petre Turlea)/"In nici o tara dominata de nazisti, n-a supravietuit o asa mare proportie a populatiei evreiesti" (Dr. W.Fielderman-presedintele Uniunii Comunitatilor Evreiesti din Romania, Dr.Sabin Manuila-Director General al Institutului Central de Statistica din Bucuresti si apoi consilier special al Biroului de Recensamant al SUA, “Evolutia numerica regionala a populatiei evreiesti din Romania”- comunicare prezentata la Congresul Institutului International de Statistica, la Stockolm, în 8-5 august 1957)


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 15 Feb 2015, 16:29 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1915
Localitate: Iasi
"Ție nu îți este permis să urăști iudeii sau să le faci un rău, doar pentru că ei ne urăsc pe noi, non-iudeii." - Probabil pentru asta, guvernul condus de mafiotul Adrian Năstase a adoptat Ordonanța de Urgență nr. 31/2002, ratificată prin Legea 107/2006, „Art. 6. - Negarea în public a holocaustului ori a efectelor acestuia constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea unor drepturi.”Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 09 Mai 2015, 15:26 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1915
Localitate: Iasi
Nici macar partidele nu l-au votat pe Antonescu. Regele sau camarila regala l-a numit seful statului, acesta a fost impus in conditii de razboi.
Pentru posibilele lui fapte de holocaust a lui Antonescu, sunt invinuiti romanii ca popor!


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 10 Oct 2016, 20:15 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1915
Localitate: Iasi
La intersectia strazilor Sofia cu Emil Zola, a fost inaugurat spatiul public Piata Elie Wiesel.
http://bucurestifm.ro/2016/10/10/nu-vom-uita-niciodata-ororile-holocaustului/


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 22 Feb 2017, 19:38 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1915
Localitate: Iasi
Este posibil ca peste 1 milion de evrei au primit pe ascuns cetatenia romana.
La ultimul recensamant din 2011 apar 1.236.810 de cetățeni români a căror etnie este tăinuită de raportul final.

Este posibil ca evreii si-au luat o masura de siguranta o cetatenie de rezerva in caz ca Israel-ul va fi in pericol sa fie lovit de bombe atomice de catre Iran.

Globalizatorii (stapanii din umbra) vor sa jefuiasca Iran-ul de petrol, pentru a plati astfel datoriile tarilor occidentale, iar un razboi e ca un meci e fotbal, apar surprize.

Daca dam deoparte Canada, o tara unde petrolul costa scump de extras, Iran-ul este pe locul 3 ca rezerve de petrol in lume, vezi https://en.wikipedia.org/wiki/Oil_reserves

http://ioncoja.ro/mister-mare-cine-sunt-cei-1-236-810-de-cetateni-romani-a-caror-etnie-este-tainuita-de-raportul-final-de-la-ultimul-recensamint-din-2011-legea-permite-asa-ceva/

- tabela 8 din fisierul excel de mai jos, arata populatia cu "informatie nedisponibila" pe judete, orase, comune
http://www.recensamantromania.ro/rezultate-2/
http://www.recensamantromania.ro/wp-content/uploads/2013/07/sR_Tab_8.xlsCitat:
Banca Centrala din fiecare tara, are ca scop stabilitatea preturilor (stiu cum fac, dar nu explic aici asta). Pe masura ce creste economia (creste consumul) Banca Centrala se apuca de tiparit bani pentru a acoperi crestera nevoii de bani de rulaj din piata.
Bancile Centrale la cele mai bogate tari occidentale sunt banci private. In SUA s-a dublat PIB-ul (economia, consumul) in ultimii 20 de ani, deci s-au tiparit cateva mii de miliarde de dolari pentru a acoperi cresterea nevoii de bani de rulaj, iar acesti bani au intrat in buzunarul stapanilor din umbra. Chestia asta functioneaza in SUA de sute de ani, 2 presedinti SUA au vrut sa puna capat FED-ului privat, dar ei au fost asasinati: Abraham Lincoln si John F. Kennedy.
Trump a spus in campania electorala ca o sa ia FED-ul din mainile stapanilor din umbra, dar acuma se pare ca s-a razgandit si face jocul stapanilor din umbra.


In 2008 in SUA s-a declansat o mare criza economica, chestie care a cuprins toata planeta. Acolo, in lacomia lor, niste banci s-au apucat de imprumutat bani celor mai saraci, pentru a-si cumpara casa, iar in contract scria ca primii 3 ani rata de returnare este fixa, apoi este variabila. Apoi bancile au vandut pe bursa aceste ipoteci (adevarate bombe cu explozie intirziata) si dupa ce au trecut 3 ani, si a crescut rata de plata la casa, saracii nu au mai avut
de unde, si astfel au pierdut casa (au garantat imprumutul cu casa), astfel 6 milioane de cetateni SUA au ramas fara casa. Criza din 2008 a marit polarizarea sociala, inainte de 2008, 1% din populatia planetei detinea 40% din averea planetei, iar la sfarsitul lui
2015, 1% detinea 51% din averea planetei, pentru ca bogatii au cumparat chestiile care au falimentat. Insa motorul economiei este consumul, iar cei 1% bogati folosesc averea pentru investitii, deci mai putina avere la cei 99% inseamna posibilitati de consum mai mic (nu mai vin bani din dividente, chirii), dar motorul economiei este consumul.

Pentru a contracara criza din 2008, Banca Centrala din SUA (Federeal Rezerve = FED) s-a apucat de tiparit bani, iar banii au fost oferiti cu imprumut cu dobanda foarte mica, iar cei care au luat acesti bani au cumparat actiuni la bursa.
In anul 2014 - 2015 , FED-ul a oferit bani cu dobanda 0%, astfel ca actiunile la bursa din SUA s-au dublat, desi consumul (economia) a ramas pe loc. Bancile Centrale private din Europa (Banca Angliei, Germaniei, Franta etc) au ascultat comanda de la stapanul din umbra, si s-au apucat si ele sa stimuleze cresterea consumului (a economiei) tiparind bani si oferindu-i cu imprumut.
Aceasta transfuzie de bani a tinut in viata bolnavul, dar nu l-a insanatosit, iar transufziile nu isi mai fac efectul, acuma 1 dolar investit in economie, abia daca produce 1,1$ iar dobanda pe care o au de platit statele sufoca economia, le falimenteaza garantat pe termen lung. De aceea este nevoie de un razboi pentru a jefui tari bogate in resurse ale subsolului, iar pe lista pe primul loc este Iran-ul. Urmeaza Rusia si protejatele acesteia, Afganistanul si Venezuela.


Citat:
Iar cetatenii israelieni cu dubla cetatenie sunt inregistrati ca fiind circa 300.000, sunt date in monitorul oficial, cine primeste si cand cetatenie.


http://www.alternativenews.ro/2016/09/un-fost-senator-vorbeste-pentru-cine-este-depopulata-romania.html


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 20 Oct 2017, 22:25 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1915
Localitate: Iasi
Israel primeste zilnic 10 milioane de dolari de la SUA ,
https://israelpalestinenews.org/corruption-permeates-israel-netanyahu-goes-back-decades/


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2 [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori


Puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
cron
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România