forum.stelici.ro

Discutii despre diverse subiecte.
Acum este 28 Mai 2018, 08:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
Mesaj necititScris: 23 Apr 2017, 21:00 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1917
Localitate: Iasi
Romania cumpara armament de 8 miliarde de euro, o nebunie!

Anul trecut Guvernul Ciolos a semnat contracte pentru cumpărarea de tehnica militara in valoare de 4 miliarde de euro:
1. In 29 Noiembrie 2016 Hotararea de Guvern privind Cumpararea de catre MApn pentru Marina Militara a 4 corvete (nave multifunctionale) in valoare de 1,6 miliarde Euro de la Compania DAMEN – Olanda
2. In 24 Noiembrie Acord cadru pentru achizitionarea a 600-800 de transportoare blindate de infanterie in valoare de aproximativ 2,4 miliarde Euro de la Compania RHEINMETTAL – Germania ( in „colaborare” cu Uzina Automecanica Moreni)

Acuma urmeaza ca Romania sa mai plateasca inca 4 miliarde de euro pe rachete Patriot din SUA, vezi gandeste.org/adevaruri/ion-cristoiu-inzestrarea-cu-rachete-patriot-e-un-nou-gest-care-poate-fi-interpretat-de-moscova-drept-unul-tinind-de-ipostaza-romaniei-de-etern-catel-al-vestului/79218
Deci in total 8 miliarde de euro, bani imprumutati cu dobanda de la globalizatori, stapanii din umbra.

Acuma avem o criza economica planetara de aceleasi dimensiuni ca cea din 1929, indatorarea tarilor (stimularea consumului pe datorie) doar a mascat/indepartat putin declansarea puternica a crizei economice. O solutie ar fi jefuirea unei tari care detine mari bogatii ale subsolului (Iran, Venezuela, Afganistan...) dar pentru asta trebuie facute presiuni la adresa rusilor, pentru ca acestia sa isi ridice mana protectoare de pe aceste tari. Romania este carne de tun pentru asta! Alta solutie este predarea suveranitatii statelor catre globalizatori, acestia sa controleze astfel strict economia globala pentru a preveni criza economica.Anul acesta Banca Centrala din SUA (FED-ul) va mari iar dobanda de referinta, asta inseamna ca nu mai exista posibilitatea de a stimula cresterea economica folosind bani tipariti, si ca exista prea multa moneda pe piata din SUA, deci exista risc de inflatie pentru SUA (adica risc de crestere generalizata a preturilor, chestie care provoaca prabusire economica, falimente).

Pentru ca este greu de retras de moneda de pe piata, o metoda simpla pentru SUA de a evita inflatia este si aceea de a vinde armament, de exemplu Romaniei, iar Romania da la schimb marfa, de exemplu aurul din muntii Apuseni.

Preturile raman pe loc atunci cand este un echilibru intre banii existenti in piata, si nivelul de bunuri si servicii vandute. Cand sunt prea multi bani, pentru a contrabalansa, trebuie crescut nivelul de bunuri si servicii de pe piata, pentru a evita inflatia.
Infuzia de marfa exportata de Romania catre SUA duce la aceasta crestere de bunuri si servicii de pe piata SUA, si astfel SUA micsoreaza riscul de inflatie.
In schimb Romania se inglodeaza si mai mult in datorii, isi da resursele subsolului pe bani putini, iar taxele si impozitele marite astfel pentru a plati datoria, vor frana dezvoltarea economiei Romanesti pe parcursul a zeci de ani, iar cand nu ai economie puternica, ai putere de negociere mica, esti sclav, in capitalism ala cu capitalul mai mare il mananca pe ala cu capitalul mai mic (vezi exemplul cu supermarket-urile straine cum distrug magazinele de cartier, pentru ca au capital mai mare pot astfel veni cu preturi mai mici pentru a ucide concurenta).

Deci sclavia actuala in care se afla Romania fata de straini va duce la o sclavie si mai mare, viitorul arata sumbru pentru Romania!


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 24 Apr 2017, 08:08 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1917
Localitate: Iasi
Romania mai trebuie sa plateasca undeva intre 1 si 2 miliarde de euro, pentru a cumpara din SUA
un sistem informatic de spionaj al romanilor, cu serverele de inteligenta artificiala plasate in SUA.

"S-a achiziționat un echipament hard­ware care are o valoare considerabilă – pe undeva pe la 1 miliard de euro (se vehiculează chiar o cifră dublă) -, care a fost destinată achiziţionării unor servere plasate în Centre de Date (Data Centers) specializate pe care le au doar giganții Google, Facebook. Ei și-au exprimat însă stupefacția în legătură cu scopul și destinația acelor aparaturi, care înțeleg că s-au cumpărat cu bani proveniți de la statul român"
http://ortodoxinfo.ro/2017/04/01/comisia-europeana-sprijina-financiar-instituirea-unui-regim-dictatorial-de-control-romania-sri-lipsit-de-controlul-civil/


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 03 Mai 2017, 21:59 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1917
Localitate: Iasi
http://www.alternativenews.ro/2017/05/pregatiri-intense-romania-se-inarmeaza-cu-rachete-avioane-f16-elicoptere-lupta-transportoare-blindate.html


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 17 Iul 2017, 11:04 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1917
Localitate: Iasi
Trump are misiunea (de la stapanii lui din umbra) de a actiona pentru a preveni inflatia din SUA (inflatia = cresterea generalizata a preturilor), chestie datorata tiparirii masive de bani de catre SUA pentru a contracara efectele crizei economice din 2008, stimuland astfel economia cu bani tipariti de catre FED (FED = Banca Centrala privată a stăpânilor din umbră).

In economie trebuie sa fie un echilibru intre cantitatea de bunuri si servicii vandute si cantitatea de bani existenti pe piata. Cand se strica echilibrul pentru ca sunt prea multi bani, cresc preturile si asta duce la scaderea consumului, deci la scadere economica.

Pentru inceput, Trump s-a apucat de vandut armament pe unde a putut in lume, astfel SUA creste economic si se contrabalanzeaza cantitatea prea mare de bani-dolari existenta pe piata.

Trump a vandut in Arabia Saudita armament de 110 miliarde de dolari, in Quatar de vreo 12 miliarde dolari, în Romania probabil Trump a vandut rachete Patriot de 4 miliarde de dolari, plus un sistem informatic de spionaj a romanilor folosind inteligenta artificiala, serverele fiind in SUA, chestie de 1 - 2 miliarde de dolari.

De asemenea Trump a presat-o pe Anglea Merkel din Germania ca tara sa sa mareasca cheltuielile de inarmare, si probabil a presat multe tari europene pentru a cumpara armament din SUA.

Însa cireasca de pe tort ar fi Siria, daca Rusii i-ar lasa pe americani sa reconstruiasca aceasta tara de la zero (Siria a fost distrusa de razboi), luand la schimb resursele subolului sirian (petrol, gaze si ce o mai fi pe acolo), asta da crestere economica pentru SUA.
De aceea Putin este important pentru a permite SUA sa se infrupte din bogatiile subsolului sirian pentru a evita inflatia.


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 26 Aug 2017, 20:18 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1917
Localitate: Iasi
România cumpără elicoptere și rachete din Franța
http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/romania-cumpara-elicoptere-si-rachete-din-franta-782204

Aici e vorba de combaterea inflatiei in zona Euro (inflatia = cresterea generalizata a preturilor).
Banca Centrala Europeana a tiparit la greu euroi pentru a stimula economia, si din cauza asta exista riscul de devalorizare a monedei euro.
Pentru a compensa / preveni inflatia, trebuie crescute vanzarile catre tari non-euro, vanzarile de armament sunt ideale pentru chestia asta.


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 24 Sep 2017, 23:58 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1917
Localitate: Iasi
In Siria SUA are interese economice mari.
Daca SUA cucereste Siria, se va apuca sa reconstruiasca aceasta tara de la zero (Siria a fost distrusa de razboi), luand la schimb resursele subolului sirian (petrol, gaze si ce o mai fi pe acolo), asta ar scadea mult riscul de inflatie cu care se confrunta acuma SUA.
Plus ca, cucerirea Siriei permite pasul 2 = jefuirea Iran-ului de petrol, Iran-ul este pe locul 4 ca rezerve de petrol in lume, vezi https://en.wikipedia.org/wiki/Oil_reserves plus ca, costurile de extractie de petrol din Iran sunt mici, plus ca Siria este inamicul Israelului, iar evreii controleaza bancile din SUA.

In razboiul din Irak din 2003 (pornit cu pretextul mincinos ca in Irak s-ar fabrica arme de distrugere in masa), SUA a cheltuit 1 miliard de dolari pe zi, insa si in ziua de azi SUA extrage masiv petrol din Irak pentru a acoperi cica cheltuielile de razboi, insa cantitatea de petrol extrasa de SUA din Irak este secreta.
Nici o tara din lume nu are tupeu sa il ia la intrebari pe batausul planetei - SUA, pentru ca puterea militara a SUA este mai mare decat puterea cumulata a urmatoarelor 26 tari din clasamenul celor mai "inarmate" tari.

Cum SUA acuma are risk de inflatie (cresterea generalizata a preturilor pentru ca s-au tiparit prea multi bani, chestie care poate duce la faliment economic), aceasta trebuie sa creasca vanzarile (deci sa consume mai mult) pentru a contracara cantitatea prea mare de moneda - dolari existenti pe piata.

O cale de combatere a inflatiei este aceea de a vinde armament din magazie, Romania nu a cracnit cand SUA i-a "bagat pe gat"/vandut rachete Patriot de 4 miliarde de dolari, caci Romania este o tara mica mica iar batausul planetei este o tara mare mare.

http://www.stalkerzone.org/us-airstrike-refugee-camp-deir-ezzor-leaves-100-children-dead/

Citat:
US AIRSTRIKE ON REFUGEE CAMP IN DEIR EZZOR LEAVES 100 CHILDREN DEAD
September 14, 2017

By Ollie Richardson
American "precision" weapons launched on September 14th, 2017, hit their target in Deir Ezzor province of Syria. Only, seemingly their traget wasn't a terrorist hideout, or a jihadist weapons cache, but a refugee camp in Jadeed Ekedat. The result? More than 120 people killed, 100 of wich are were childern.

This video was uploaded by the ISIS "Amaq" news agency (it's unlikely to be fake considering all the publicly proof that exists of US war crimes all around the Middle East), and, to give America the benefit of the doubt, and because we as external observers have no information from the ground uurselves, maybe the airstrike did kill some militans in the area. But how can such "collateral damage" - as the Pentagotn likes to call it - be justified when the means exist to launch missiles with pinpoint (within a few meters) accuracy? Of course, this isn't the first time that the US has bombed civilian targets
(http://www.stalkerzone.org/civilians-ma ... in-manbij/) with a horrific outcome, and it is extremely likely that this won't be the last. As a reminder - the US' presence in Syria is absolutely 100% illegal.

With the Internet being saturated with US/EU propaganda about Russia "bombing the last hospital in Aleppo", or Assad "using Sarin gas" on a handful of "victims", the US quietly massacres more civilians in order to fulfil Lockheed Martin/Raytheon/Boeing contracts.
The video below probably won't be shown on televisions in the West, but instead we will see endless footage of "Hurricane Irma" or some other deliberately=inflated incident. this is no mention the new well-know fact that the US contributed to creation of ISIS by invading Irak in 2003 and creating illegal torture camps like Bucca and David, where today's leader of al-Nusra (al-Qaeda in Syria) and ISIS (formely al-Qaeda in Iraq) "graduated" from with honours.


Am gasit la https://www.veteranstoday.com/2017/09/1 ... untryside/ o confirmare a stirii data de Amaq:
Amaq claimed that 120 civilians including 100 children were killed in an airstrike by the US-led collation on a refugee camp near the village of Jadid A’akidat in east of Deir Ezzor. So far, the mainstream media has ignored these claims and the US-led coalition has not commented on the issue.

Rusii arata dovada ca in Siria americanii sunt mana in mana cu rebelii ISIS, de fapt tinta lor este sa doboare guvernul sirian (parerea mea: pentru a pune mana pe resursele subsolului sirian
si pentru a avea pozitie de atac a Iran-ului pentru a-i jefui si pe astia de petrol).
http://www.mintpressnews.com/russia-releases-photos-showing-us-special-ops-at-isis-positions-in-syria/232432/


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator


Puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
cron
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România