forum.stelici.ro

Discutii despre diverse subiecte.
Acum este 19 Apr 2018, 16:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
Mesaj necititScris: 18 Feb 2016, 11:35 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1915
Localitate: Iasi
Acuma avem în ţară un număr estimat la cel puţin 30.000 ostaşi străini - după felurite surse între 50 şi 100 de mii, începând cu cei 15.000 ai Diviziei Multinaţionale de Sud-Est a NATO.


Mihai-Andrei Aldea:
https://www.facebook.com/mihaiandrei.aldea/posts/1694767364127506
Citat:
JURNAL DE FRONT - 23 IANUARIE 2016

Republica Moldova este sub asalt deschis.
Este evident că se încearcă, iarăşi, fărâmiţarea acestei ţări româneşti. După modelul Ucrainei, în mod evident. Şi fără ca oamenii să înţeleagă exact ce se întâmplă, după cum a fost şi la Kiev.

Republica România este sub asalt deschis.
Ne-românii pe care românii i-au adus la putere cu încântare, luându-şi ţara înapoi ca să o dea în dar străinilor, deschid porţile invaziei islamice. În acelaşi timp, se stimulează extremismul maghiarilor dezorientaţi - cei care îşi zic secui dar vor cu Ungaria care a fost totdeauna duşmanul secuilor. Se "retrocedează" suprafeţe imense unor persoane - fizice sau juridice - care nu le-au deţinut niciodată sau le-au deţinut doar în urma faptului că le-au răpit - adesea prin crimă - românilor. Se defrişează suprafeţe uriaşe, de firme controlate şi protejate direct de clasa politică; sub ocrotirea evidentă a autorităţilor de stat se defrişează parcuri naturale, rezervaţii, păduri virgine unice în lume. Iar anumite servicii secrete au lansat o campanie de naţionalizare a pădurilor particulare rămase, ca să poată să le defrişeze şi pe acelea. Au început exploatări toxice, care otrăvesc subsolul României pe sute şi sute de ani. Alimentele explodează de chimicale.

Şi în Republica Moldova, şi în Republica România, se lucrează la dezbinarea şi dezarmarea cetăţenilor.
În vreme ce în Elveţia oricare cetăţean poate să facă armata şi să ţină acasă - în siguranţă, desigur - arme (militare!) şi muniţie, la noi statul zis român interzice până şi arbaleta...
Totodată, avem în ţară un număr estimat la cel puţin 30.000 ostaşi străini - după felurite surse între 50 şi 100 de mii, începând cu cei 15.000 ai Diviziei Multinaţionale de Sud-Est a NATO.
Asta la un efectiv real de cca. 20-25 de mii de ostaşi români apţi de luptă - pentru că oricum Armata a pierdut în septembrie Divizia I Dacica, dăruită de iubiţii noştri conducători NATO (diviziei multinaţionale amintite mai sus).

Dacă cineva îşi închipuie vreo secundă că militarii NATO i-ar apăra pe români la nevoie, ori are o închipuire mai bogată decât un scriitor de romane fantasy şi o confundă cu realitatea, ori este desprins de realitate. Sârbii din Kosovo, "apăraţi" de NATO, sunt călcaţi în picioare de islamiştii albanezi - şi nu numai - zi de zi! Sunt scuipaţi pe stradă, trebuie să-şi apere femeile cu armele, se trezesc în biserici cu bande islamice care îi agresează şi urinează acolo, totul sub ochii trupelor NATO. Care îşi exprimă apoi "regretul pentru incidente".
Evident, şi în Serbia, ca şi în România, trupele NATO nu sunt ca să apere băştinaşii, ci interesele bogătaşilor UE/SUA. Iar liniştea socială nu este de dorit pentru aceştia, aşa cum Rusia nu doreşte linişte în Republica Moldova.

În acest haos general în care se încearcă dezmembrarea României şi Moldovei, în care se pregăteşte expunerea românilor fără apărare la bande islamiste sau neo-bolşevice, în care Marile Puteri de la est şi de la vest joacă ţonţoroiul pe capetele noastre - în vreme ce politicienii şi căţeii lor le ling jubilând lasciv mizeria de pe tălpi - mai sunt şi glasuri şi iniţiative corecte.
Cele ale lui Mihai Tirnoveanu https://www.facebook.com/mihai.tirnoveanu.7 sau ale lui Hetti Adriana Benedek https://www.facebook.com/hettimanakarma , de exemplu, pe care le-am mai prezentat şi altădată.
Iniţiativa uimitoare - şi promiţătoare! - a lui Daniel Ghiţă (aici: http://www.stiripesurse.ro/exclusiv-cam ... 80060.html ) dacă este adevărată ştirea şi nu e o născocire jurnalistică. În treacăt fie spus, dacă nu este adevărată ar fi bine să devină.
Acţiunile de la Casa cu Rost ( https://www.facebook.com/CasacuROST/?fref=ts ), pastilele de la Axa (exemplu: https://www.youtube.com/watch?v=EnAEZ8Ht4Zc), acţiunile Fundaţiei Arsenie Boca ( http://www.fundatiaarsenieboca.ro/ ) sau Asociaţiei Pro-Vita ( http://provitabucuresti.ro/ ) etc., etc.
Am dat exemple din România, sunt destule şi în Republica Moldova.

Toate acestea - şi multe altele - ne arată faptul că avem unde şi avem ce. Avem unde să ne adunăm şi avem ce să facem. Dar, vorba formaţiei Hara, avem cu ce?
Ca să nu mai fie "tot aia", ci să facem altceva, trebuie să ieşim din case.
Trebuie pus umărul!
Fiecare, după cum este el - sau ea - îşi poate găsi un grup de acţiune potrivit. Poate să planteze copaci, poate să lupte împotriva abuzurilor statului, poate să sprijine românii din Covasna sau Timoc, Argentina ori Kazahstan, poate să înveţe ce este şi cum se poate face intervenţia cetăţenească acolo unde este nevoie, poate să sprijine copiii abandonaţi, femeile agresate, oamenii săraci...
Oricare ar fi vocaţia noastră, putem să găsim, iată, un grup care să ni se potrivească.

Totul este să înţelegem că suntem în război.
Că fără muncă şi luptă suntem de partea duşmanului.
Că a ne plânge că o ducem rău, că mergem într-o direcţie greşită, deşi nu muncim şi nu luptăm pentru Ţara noastră şi pentru Naţiunea noastră este ridicol.
Şi aici nu este vorba despre munca la serviciu sau lupta pentru a păstra casa curată. Acestea ţin de interesul personal.
Orice ţară şi orice naţiune rezistă, există şi prosperă prin patriotismul pragmatic. Acela care se vede în fapte, nu doar în cuvinte. Acestea sunt necesare, dar niciodată de ajuns.
Deci, care este grupul tău?
Alege şi spor la lucru!

Pr. Dr. Mihai-Andrei Aldea


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator


Puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România