forum.stelici.ro

Discutii despre diverse subiecte.
Acum este 23 Mai 2018, 21:56

Ora este UTC + 2 [ DST ]
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 
Autor Mesaj
Mesaj necititScris: 07 Apr 2017, 10:36 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1917
Localitate: Iasi
Se pare ca presedintele SUA, Trump, este servitorul stapanilor din umbra. Trump a ordonat lansarea a 50 - 60 de rachete contra bazelor aeriene ale guvernului Sirian.

Industria Siriei a fost distrusa de bombardamente pentru ca SUA a dat arme pe ascuns rebelilor musulmani suniti pentru a ataca guvernul musumlman siit si asta a antrenat tara intr-un razboi civil.

Stapanii din umbra detin Banca Centrala privata din SUA (FED - Federal Reserve), aceasta banca tipareste bani atunci cand exista crestere economica (cresterea consumul de bunuri si servicii) pentru a acoperi nevoia de lichiditate monetara sporita,
iar acesti bani proaspat tipariti devin bani privati ai proprietarilor secreti ai Bancii Centrale din SUA (se zvoneste ca ar fi familia Rothschild).

Acuma ca in Siria este distrusa infrastructura, cladirile, industria, etc , SUA se ofera sa recladeasca aceasta tara, primind in schimb bogatiile subsolului Siriei, insa guvernul sirian este impotriva la chestia asta.

Pentru a reconstrui Siria, Banca Centrala privata din SUA tipareste bani,
bani cu care sunt platite serviciile firmelor din SUA care reconstruiesc Siria. Aici e vorba de sute de miliarde de dolari tipariti, bani care nu produc inflatie, pentru ca au acoperire in cresterea productiei din petrolul, gaze naturale si ce mai au sirienii in subsolul tari lor.

Aici nu e vorba doar de lacomia stapanilor din umbra ai planetei, e vorba de supravetuirea lor ca sistem organizat de pradatori super-statali.

Globalizatorii s-au apucat de tiparit bani pe care i-au imprumutat tarilor occidentale, pentru a depasi criza economica din 2008. Ca efect colateral, polarizarea sociala s-a accentuat, in 2008 1% din populatia planetei detinea 40% din averea planetei, iar la sfarsitul anului 2015, 1% detinea 51% din averea planetei. Chestia asta da peste cap balanta consumului: motorul economiei este consumul, iar cei 1% folosesc banii pentru investitii. Mai putina avere la cei 99% inseamna ca acestia au mai putine surse de venit = ei vor consuma mai putin.

Astfel, dezechilibrarea balantei consumului duce la faliment. Globalizatorii s-au apucat sa stimuleze cresterea economica imprumutand bani guvernelor pentru a consuma pe datorie.
Chestia e ca in Estul Europei nu exista un sistem bursier ca in SUA, unde cetatenii cand au un surplus de bani cumpara actiuni la bursa. In Romania, cand omul are un surplus de bani, il baga in consum (deci creste consumul, creste economia).
De aceea stapanii din umbra carora Romania le este datoare cu 90 de miliarde de euro au acceptat cresteri salariale nejustificate la bugetari. Acuma planeta se afla intr-o criza de scadere a consumului, o groapa, si globalizatorii fac mari eforturi pentru a scoate planeta din aceasta groapa.

http://edition.cnn.com/2017/04/06/politics/donald-trump-syria-military/index.html
http://www.anonews.co/us-strike-syria/

Motivele pentru care SUA urăște Siria:
1. Banca centrală a Siriei este controlată numai de statul Sirian
2. Siria nu are datorii la Banca Mondială
3. Siria are rezerve de GAZ si PETROL
4. Siria a renunțat la dolarul american (își vinde petrolul în altă monedă)
5. Siria a interzis semințele plantelor modificate genetic
6. Siria este una din ultimele națiuni seculare musulmane din Orientul Mijlociu
7. Populația Siriei este bine informată despre imperiul petro-dolarului din Orientul Mijlociu.
8. In urma cu vreo 10 ani sa se fi descoperit un imens zacamint de gaze si petrol (Leviathanul) pe tarmul sirian al Marii Mediterane, iar conducerea Siriei sa doreasca ca acest zacamint sa fie exploatat de catre companii siriene, in folosul poporului sirian (la punguta aceasta de gaz din Mediterana are acces si Israelul care intentioneaza sa faca un gazoduct pentru Europa)


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 07 Apr 2017, 11:05 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1917
Localitate: Iasi
Pretextul pentru a ataca Siria, vezi http://adevarul.ro/international/in-lume/atacul-chimic-siria-ingrozit-planeta-1_58e4e4f15ab6550cb8fc9c28/index.html

Rusia a suspendat acordul aerian cu americanii.
http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/us-russia-air-strikes-syria-suspend-agreement-memorandum-direct-conflict-military-donald-trump-putin-a7671631.html

http://www.hotnews.ro/stiri-international-21703026-breaking-sua-atac-rachete-siria.htm
Citat:
Reactia MAE roman: "Actiunea SUA din 7 aprilie 2017 constituie o reactie ferma la atrcitatile comise in urma atacului cu arme chimice. Romania este solidara cu Aliatii si partenerii nostri."


As MintPress recently reported, the only information available regarding the attack so far has come from only two sources: the White Helmets and the Syrian Observatory for Human Rights. Both groups have strong ties to pro-interventionist governments that have armed and funded rebel groups and even have ties to al-Qaeda. http://www.mintpressnews.com/russia-reports-discovery-rebel-held-chemical-weapons-site-idlib-gas-attack/226633/

"Observatorul sirian pentru drepturile omului" esta sursa de 'informații' despre Siria pentru principalele canale de știri occidentale cum ar fi Vocea Americii, Reuters, BBC, CNN. El este condus de Rami Abdul Rahman, un om finanțat de Occident, care urăște pe Assad și ne spune, de la reședința sa din Marea Britanie, ce ''atrocități" face Assad.

http://www.activenews.ro/externe-siria/Preotul-Daniel-Maes-despre-ceea-ce-se-intampla-cu-ADEVARAT-in-Siria-Informatiile-propagate-reprezinta-cea-mai-mare-minciuna-a-mass-media-din-toate-timpurile...-Daca-Trump-va-pune-in-practica-ce-a-promis-atunci-viitorul-arata-luminos-140906

Citat:
„Ideea că a avut loc o revoltă populară împotriva președintelui Assad este complet falsă. Am fost în Qara din 2010 și am văzut cu ochii mei cum au fost aduși agitatori din afara Siriei pentru proteste împotriva guvernului și pentru a recruta tineri. Acest lucru a fost filmat și difuzat de Al Jazeera pentru a da impresia că o rebeliune a avut loc. Crimele au fost comise de teroriști străini, împotriva comunităților sunnite și creștine, într-un efort de a semăna discordie religioasă și etnică în rândul poporului sirian. În timp ce în experiența mea, poporul sirian a fost de fapt foarte unit.


Argumente:
http://meritocratia.ro/2017/04/adevarul-despre-siria/


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 11 Iun 2017, 20:38 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1917
Localitate: Iasi
http://www.mintpressnews.com/decade-long-u-s-campaign-foment-syrias-revolution-unseat-assad/227648/

2009: The Brookings Institution publishes a report titled “Which Path to Persia?” that details a “new American strategy for Iran.” In the report, the institute states the importance of neutralizing Syrian influence before any attack on Iran can be carried out.
traducere: "o noua strategie pentru Iran: rapotul arata importanta neutralizarii influentei Siriene inainte de a incepe atacul impotriva Iran-ului".

Iran-ul este pe locul 4 in lume ca rezerve planetare de petrol, vezi https://en.wikipedia.org/wiki/Oil_reserves
plus ca Banca Centrala din Iran nu este subordonata stapanilor din umbra ai planetei, cei care detin Bancile Centrale private din occident, practic Iran-ul este ultima reduta de cucerit (teoretic ar mai fi Coreea de Nord, Cuba.. poate ceva mic prin Africa, America de Sud.. dar astea sunt tari mici, sarace, fara resurse ale subsolului).

Deci Iran-ul este cireasa de pe tort!https://www.brookings.edu/articles/lessons-from-americas-first-war-with-iran/


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 12 Iun 2017, 15:54 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1917
Localitate: Iasi
http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1054456&title=isis-e-infrant-cum-se-reimpart-sferele-de-influenta-in-orientul-mijlociu-conflict-intre-turcia-palestina-qatar-contra-israel-sua-kurzi-dar-si-contra-arabia-saudita-egipt-mutarea-bazei-de-la-incirlik-in-romania-discutata-de-trump-cu-iohannis-

Politicienii sunt doar niste marionete in mainile bogatasilor, interesele bogatasilor provoaca razboaie. In SUA, cei mai tari papusari sunt proprietarii secreti ai Bancii lor Centrale - astia au avere de mii de miliarde de dolari, Bill Gates este aproape un sarac fata de ei. Acestia, bogatii din umbra, proprietarii FED (Federal Rezerve) tiparesc bani atunci cand creste economia, pentru ca, creste nevoia de moneda, iar acesti bani devin banii lor privati. Cum economia se dubleaza la maxim 20 de ani, asta inseamna ca se dubleaza masa monetara, si banii astfel tipariti (mii de miliarde de $) devin proprietatea stapanilor din umbra. Deci mafiotii astia cauta sa obtina crestere economica pentru ca astfel sa poata tipari bani, si cresterea economica cea mai usor de obtinut se face jefuind o tara bogata in resursele subsolului.


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 10 Iul 2017, 11:16 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1917
Localitate: Iasi
Trump are misiunea (de la stapanii lui din umbra) de a actiona pentru a preveni inflatia din SUA (inflatia = cresterea generalizata a preturilor), chestie datorata tiparirii masive de bani pe catre SUA pentru a contracara efectele crizei economice din 2008, stimuland astfel economia cu bani tipariti de catre FED (FED = Banca Centrala privată a stăpânilor din umbră).

In economie trebuie sa fie un echilibru intre cantitatea de bunuri si servicii vandute si cantitatea de bani existenti pe piata. Cand se strica echilibrul pentru ca sunt prea multi bani, cresc preturile si asta duce la scaderea consumului, deci la scadere economica.

Pentru inceput, Trump s-a apucat de vandut armament pe unde a putut in lume, astfel SUA creste economic si se contrabalanzeaza cantitatea prea mare de bani-dolari existenta pe piata.

Trump a vandut in Arabia Saudita armament de 110 miliarde de dolari, in Quatar de vreo 12 miliarde dolari, în Romania probabil Trump a vandut rachete Patriot de 4 miliarde de dolari, plus un sistem informatic de spionaj a romanilor folosind inteligenta artificiala, serverele fiind in SUA, chestie de 1 - 2 miliarde de dolari.

De asemenea Trump a presat-o pe Anglea Merkel din Germania ca tara sa sa mareasca cheltuielile de inarmare, si probabil a presat multe tari europene pentru a cumpara armament din SUA.

Însa cireasca de pe tort ar fi Siria, daca Rusii i-ar lasa pe americani sa reconstruiasca aceasta tara de la zero (Siria a fost distrusa de razboi), luand la schimb resursele subolului sirian (petrol, gaze si ce o mai fi pe acolo), asta da crestere economica pentru SUA.
De aceea Putin este important pentru a permite SUA sa se infrupte din bogatiile subsolului sirian pentru a evita inflatia.


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 15 Oct 2017, 17:36 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1917
Localitate: Iasi
Clinton & Trump were bankrolled by two Zionist Jewish billionaires set on war with Iran.
http://www.mintpressnews.com/maverick-lapdog-trump-already-serving-agenda-americas-oligarchs/224413/

Se pare ca Trump este sluga stapanilor din umbra (marii bogatasi ai planetei) si acesta actioneaza pentru a porni un razboi cu Iran-ul, pentru ca Iran-ul este pe locul 4 ca rezerva de petrol in lume, vezi https://en.wikipedia.org/wiki/Oil_reserves iar datoria SUA a ajuns la 20 de mii de miliarde de dolari, iar aceasta datorie creste cu 10% pe an, deci este imposibil de platit, deci SUA se va grabi sa talhareasca tari bogate in rezervele subsolului = Iran, Venezuela ...

Hillary:
http://www.mintpressnews.com/hilary-clintons-israel-iran-iraq-libya-record-indicates-shes-a-proven-warmonger-213129-2/213129/


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Mesaj necititScris: 29 Oct 2017, 15:35 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mai 2008, 14:49
Mesaje: 1917
Localitate: Iasi
Ronald Bernard - unul din servitorii stapanilor din umbra, a fost ucis dupa ce a vorbit despre golaniile acestora.

http://countercurrentnews.info/2017/08/ronald-bernard-dutch-banker-who-exposed-illuminati-found-dead/

Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator


Puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
cron
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România